0264 933

Recuperarea medicala in cazul copiilor necesita atentie sporita, intrucat procedurile medicale trebuie adaptate nevoilor lor, astfel incat sa nu fie percepute ca tratament, ci ca joaca . De aceea, echipa medicala multidisciplinara este formata din neurolog pediatru, ortoped pediatru, medic de reabilitare medicala, kinetoterapeuti, logoped, si psihopedagog.

Pentru ca recuperarea sa aiba cele mai bune rezultate, rolul familiei este extrem de important. Daca la un adult evaluarea simptomelor se face foarte usor pe cale verbala, la un copil aceasta implica in deosebi observarea si colaborarea cu familia.

BAZA DE TRATAMENT pentru copii

SERVICIU
PRET
Kinetoterapie metoda Vojta
50 RON
Kinetoterapie individuala
45 RON
Kinetoterapie de grup
30 RON
Hidrokinetoterapie individuala
50 RON
Hidrokinetoterapie de grup
30 RON
Masaj terapeutic general
50 RON
Masaj terapeutic partial
35 RON
Parafina
10 RON
Terapie prin arta individuala
40 RON
Terapie prin arta de grup
30 RON
Electroterapie
15 RON
Terapie ocupationala individuala
40 RON
Terapie ocupationala de grup
30 RON

Galerie Baza de Tratament pentru Copii

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.