0264 933

Evenimente viitoare

17.11

2017

 

Conferinta nationala Performanta in Recuperare Medicala

Temele abordate in cadrul conferintei sunt: Reabilitare medicala(patologie ortopedica);Recuperare sportiva; Recuperare neurologica; Reabilitare cardiovasculara; Recuperare pediatrica

Detalii

Evenimente incheiate

07.07

2016

 

Cursul de formare in Tehnica Bobath

Unei persoane cu afectiuni neurologice ii este greu sa invete noi miscari sau sa le perfectioneze pe cele deja existente, fara ajutorul unui fizioterapeut. Prin metoda Bobath, fizioterapeutul invata pacientul modalitati de a se misca intr-un mod cat mai eficient, pentru a-si pastra energia si a reduce durerea pe care o simte.

15.11

2016

 

Conferinta Internationala "Educatie pentru sanatate"

Cu ocazia desfasurarii Conferintei Internationale a Consortiului Universitaria „Educatie pentru sanatate” ne-au trecut pragul Kinetoterapeuti si Specialisti in Recuperare Sportiva. Le multumim cu drag ca aleg sa crestem impreuna si sa facem performanta in Recuperarea Medicala romaneasca!

13.05

2016

 

Actualitati si perspective in medicina preventiva

Am fost gazda Conferintei de Epidemiologie "Actualitati si perspective in medicina preventiva", organizata de Societatea Romana de Epidemiologie. La eveniment au fost prezenti peste 70 de medici. Multumim organizatorilor si participantilor!

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.