0264 933

 
 

Fondatorii Spitalului Polaris Medical

Fondatorii Polaris

 

 

 

„Conceptul care sta la baza Polaris Medical este acela de a crea un spatiu in care pacientii sa se simta cat mai confortabil, astfel incat intregul proces de recuperare sa se concentreze pe obiectivele propuse la internare. Prin programele noastre de recuperare personalizate ne propunem sa imbunatatim calitatea vietii si sa facilitam reintoarcerea pacientilor la viata sociala, cu o stare fizica, emotionala si spirituala mult ameliorata.”

 

 

Tudor Socea - Director General

Mera Stanca - Medic primar reumatolog

Ioan Socea - Presedinte Consiliul de Administratie

 

Misiune

Cu ajutorul personalului medical de elita, a serviciilor personalizate si a cadrului natural unic in care este amplasat spitalul, ii ajutam pe oameni sa-si recapete sanatatea, increderea in viitor, sa redevina activi, sa-si continue activitatile obisnuite si sa se bucure de viata alaturi de familie.

Viziune

Ne dorim ca recuperarea medicala in Romania sa devina usoara si rapida. Vom reusi acest lucru oferind servicii medicale complexe si o abordare holistica a pacientilor.
Aplicam conceptul terapeutic de recuperare medicala personalizata, adaptata nevoilor personale ale fiecarui pacient.

Valori

Lucrul in echipa - intotdeauna lucram in echipa multidisciplinara iar pacientul este in centrul acesteia.
Respect - pentru dreptul la intimitate, pentru timpul si sanatatea pacientilor.
Empatie - suntem apropiati de pacientii nostri, le intelegem nu doar afectiunile ci si impactul pe care acestea il au asupra vietii lor de zi cu zi. Intelegem faptul ca de sanatatea pacientilor depind planurile lor de viitor.
Profesionalism - este valoarea care ne inspira sa evoluam, sa cautam permanent servicii noi care sa ridice standardele in recuperarea medicala.

Structura spitalului

Structurat pe cinci nivele spitalul dispune de 180 de paturi pentru spitalizare continua, 14 paturi pentru spitalizare de zi si ambulator.

 

Pacientii pot beneficia de servicii medicale cu internare continua in sectiile de recuperare neurologica, recuperare cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si paliatie, in functie de patologia acestora.
Spitalul dispune de restaurant, cafeterie, coafor, sala multifunctionala si diferite spatii de relaxare amplasate la nivelul fiecarui etaj.
Pacientii pot servi masa in cadrul restaurantului sau in salon, in functie de dispozitia acestora si de gradul lor de mobilitate.

 

Polaris Medical este amplasat intr-un cadru natural unic de 58.000 de metri patrati care permite pacientilor sa-si petreaca o mare parte din timp in aer liber indiferent ca vorbim de activitati de ergoterapie, realizarea unor trasee de mers in cazul programelor de recuperare sau pur si simplu de o plimbare prin livada.

 

Pacientii pot fi cazati in saloane cu unul, doua sau trei paturi. Fiecare salon dispune de un confort deosebit fiind prevazut cu televizor full HD si grup sanitar propriu.
O parte din saloane sunt prevazute cu o camera de zi – spatiu propice relaxarii si socializarii, fiind dotat cu biblioteca , PC-uri si alte mijloace de divertisment.
Paturile sunt actionate electric iar o parte din grupurile sanitare sunt complet amenajate pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Baza de tratament este foarte bine dotata astfel incat sa ofere pacientilor o recuperare rapida si usoara.
Spitalul ofera servicii de laborator si imagistica medicala precum si alte investigatii paraclinice.

 

Concept terapeutic

Echipa medicala multidisciplinara propune pacientilor obiective personalizate de recuperare; aplica si dezvolta scheme de tratament care sa raspunda nevoilor fizice si psihice ale fiecarui pacient in parte.

 

Structura spitalului si organizarea activitatii medicale este astfel conceputa incat sa ofere pacientilor servicii de recuperare medicala individualizata.

 

Obiectivul echipei POLARIS este de a oferi pacientilor sanse reale de recuperare si reintegrare cat mai rapida in familie si societate.

 

Echipa medicala dedicata exclusiv este formata din specialisti in cardiologie, neurologie, psihiatrie, recuperare medicala si ingrijiri paliative.
In ambulatorul spitalului isi desfasoara activitatea medici specialisti in gastroenterologie, endocrinologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna, si reumatologie care asigura suportul medical necesar atat pacientilor internati cat si celor care solicita un consult in regim ambulatoriu.
Serviciile conexe medicale precum cele de evaluare si consiliere psihologica, logopedie, consiliere antitabac, ergoterapie , contribuie la punerea in practica a conceptului terapeutic de recuperare medicala personalizata.

 

Recuperarea trebuie sa tina cont atat de aspectele fizice cat si de implicatiile psihiatrice si psihologice impuse de lupta dusa de pacient in parte cu boala sa. Prin urmare , toate resursele noastre vor fi centrate pe nevoile individuale ale fiecarui pacient. In acest sens, aplicam un concept terapeutic extrem de eficient , acela de abordare holistica, ce integreaza mijloace de tratament si recuperare pentru trup , minte si suflet.

 

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.