0264 933

Pachete speciale Polaris Medical

Recuperare Robotizata

Lokomat Standard

Lokomatul este un exoschelet pentru mers cu actionare electrica, controlata de un computer, cu rolul de a asista antrenamentul pe o banda rulanta.

Detalii

Lokomat Intensiv

Lokomatul sustine deplasarea prin mers, cu ghidarea picioarelor pacientului pe baza unui tipar fiziologic al mersului, cu posibilitatea de a opta pentru nivelul de sustinere al greutatii corpului.

Detalii

Armeo Spring

Sistemul Armeo Spring este un dispozitiv inovator ce dispune de un exoschelet robotic ce permite formarea simultana a bratelor si mainilor intr-un spatiu de lucru 3D extins cu sase grade de libertate.

Detalii

Psihiatrie

Polaris Restart-Burnout

Stresul la locul de munca este o problema? Fa un pas inainte! Afla cum iti afecteaza viata. E timpul sa faci ceva pentru tine!

Detalii

Tratamentul Depresiei

Iti afecteaza viata? Nu te mai ascunde in spatele ei! E timpul sa faci ceva pentru tine!Depresia este o tulburare psihica.

Detalii

Tratamentul Dependentei de Alcool

Iti afecteaza munca si relatiile cu cei apropiati? Iesi din rutina obiceiurilor nesanatoase! Dependenta cronica alcoolica semnifica nevoia imperioasa de a consuma alcool.

Detalii

Neurologie

Scleroza Multipla

Pachete Scleroza Multipla

Detalii

Polisomnografie

Polisomnografia reprezinta o investigatie paraclinica ce se utilizeaza in vederea depistarii tulburarilor de somn. Aceasta investigatie cuantifica multiple aspecte electrofiziologice, cum ar fi activitatea electrica a creierului, nivelul oxigenului din sange, ritmul cardiac si respirator, precum si miscarile involuntare a globilor oculari si membrelor inferioare, aparute in timpul somnului.

Detalii

Ingrijiri paliative

Terapia Durerii

La Polaris Medical abordam durerea cronica in cadrul unei echipe medicale multidisciplinare. Fiecare pacient, in urma unui consult, va fi indrumat spre specialitatea medicala care poate trata cel mai bine durerea si imbunatateste calitatea vietii.

Detalii

Terapia Limfedemului

Afectiune cronica ce consta in tumefierea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor datorata unui dezechilibru intre productia si transportul lichidului interstitial.

Detalii

Recuperare medicala

Polaris Cycling

Ciclismul este unul dintre cele mai indragite sporturi, cu atat mai mult cu cat poate fi practicat la orice varsta, si aduce multiple beneficii fizicului si psihicului.

Detalii

Recuperare sportiva

Recuperarea fizica este esentiala cand vine vorba de domeniul sportiv deoarece este procesul prin care o persoana care practica un sport isi reduce nivelul efortului fizic dupa o perioada in care organismul a fost solicitiat. Atunci cand nivelul de solicitare fizica este crescut, apare fenomenul de epuizare fizica si psihica (burnout).

Detalii

Programul Focus

Durerile lombare sunt principala cauza a incapacitatii de munca la scara modiala si se afla la originea unei treimi din cazurile de invaliditate provocate de muncă. Pentru că reprezintă una dintre cele mai serioase probleme de sănătate din zilele noastre, durerea de spate poate limita sau afecta activităţile zilnice.

Detalii

Recuperare Pediatrica

Recuperarea fizica pediatrica se adreseaza copiilor cu limitari functionale date de conditii medicale congenitale sau dobandite...

Detalii

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.