0264 933

Baza de tratament

Suportul necesar punerii in practica a programelor de recuperare medicala multidisciplinara este asigurat de o baza moderna de tratament care se intinde pe o suprafata de aproximativ 700 mp, cuprinzand patru sali pentru gimnastica medicala, un bazin pentru hidroterapie, sali de electroterapie, termoterapie, masaj, ergoterapie si terapie prin arta.

Kinetoterapeutii nostri sunt pregatiti in recuperarea patologiilor neurologice, post interventii neurochirurgicale, patologiilor degenerative/reumatologice, ortopedice/sportive, cardio-pulmonare – pentru reantrenament la efort. In ajutorul Kinetoterapei vin procedurile care utilizeaza apa – hidrogimnastica la bazin, caldura locala- parafina, relaxarea si tonizarea realizata prin masaj. In electroterapie se utilizeaza curenti de joasa frecventa – antialgici si excitomotori: TENS, curenti diadinamici, Trabert, exponentiali; de medie frecventa – curenti interferentiali; de inalta frecventa –diatermie prin unde scurte si curent transformat – ultrasunet, laserterapie, deep oscilation si magnetoterapie.

Prin Terapia Ocupationala, pacientul invata cu ajutorul terapeutului sa isi castige un grad cat mai mare de independenta in ADL-uri (Activities of Daily Living), iar cu ajutorul terapiei prin arta pacientul isi va descoperi noi hobby-uri adaptate dizabilitatii si care ii vor da satisfactia creari unui obiect cu propriile puteri.

Baza de Tratament in ambulator

Pentru obtinerea rezultatelor scontate este important ca programele de recuperare medicala multidisciplinara sa fie atent alcatuite, astfel incat sa raspunda perfect nevoilor fiecarui pacient in parte. Pentru punerea in practica a acestora, pe langa sprijinul echipei dedicate de medici specialisti, este necesara si o baza de tratament.

La Polaris Medical exista o baza ultra-moderna de tratament, care se intinde pe o suprafață de aproximativ 700 mp. Aceasta cuprinde patru sali pentru gimnastica medicala, un bazin pentru hidroterapie, sali de hidrokinetoterapie, electroterapie, termoterapie, masaj, ergoterapie si terapie prin arta.

Cum fiecare afecțiune are propriile particularitati, fiecare plan de tratament este alcatuit intr-un mod specific, astfel incat nu doar sa contribuie la ameliorarea durerilor, ci si la redobandirea unor functii pierdute sau alterate.

Modalitatile terapeutice utilizate in cadrul spitalului de recuperare Polaris Medical au tehnici si metode proprii, dintre cele mai frecvent utilizate sunt:

  • fizioterapia – cuprinde mai multe terapii (hidroterapia, termoterapia si electroterapia) si utilizeaza aparatura specifica;
  • kinetoterapia – utilizeaza diverse exercitii fizice de recuperare, rolul kinetoterapeutului fiind deosebit de important in proces;
  • masoterapia – foloseste masajul in scop terapeutic si profilactic, efectuat cu ajutorul unor mijloace manuale sau instrumentale;
  • terapia ocupationala – presupune organizarea unor programe de activitati menite sa stimuleze increderea in sine a pacientilor si sa imbunatateasca anumite abilitati;
  • terapia prin arta – presupune implicarea pacientului in diferite activitati care au scopul de a-l ajuta sa descopere noi hobby-uri adaptate dizabilitatii sale.

Baza de tratament Polaris Medical raspunde celor mai inalte standarde din domeniu, fiind alcatuita astfel incat sa garanteze pacientilor accesul la servicii de inalta calitate, unde siguranta si confortul sunt primordiale. Alaturi de aceasta latura tangibila a activitatii, experienta, rabdarea si optimismul echipei medicale ajuta bolnavii sa obtina mai rapid rezultatele scontate.

Serviciu
Pret
Curent diadinamic
40 RON
Curenti interferentiali
40 RON
Curent Trabert
40 RON
Stimulare nervoasa electrica transcutanata
15 RON
Curenti exponentiali
35 RON
Ionogalvanizari
25 RON
Curenti galvanici
35 RON
Unde de soc
75 RON
Unde scurte
30 RON
Electrostimulare portabil (TENS)
40 RON
Deep oscilation
40 RON
Magnetodiaflux
30 RON
Bai galvanice
30 RON
Parafina 20 minute
40 RON
- General
100 RON
- Regional
60 RON
- Segmental
45 RON
Masaj cu namol partial
85 RON
Masaj cu namol segmental
75 RON
Lymphastim aparat drenaj limfatic procedură - 30 minute
50 RON
Lymphastim aparat drenaj limfatic procedură - 45 minute
75 RON
Lymphastim aparat drenaj limfatic procedură - 60 minute
100 RON
Bandajare limfatică, materiale sanitare - membre inferioare
150 RON
Bandajare limfatică, materiale sanitare - membre superioare
90 RON
Bandajare limfatică, manoperă membre inferioare
45 RON
Bandajare limfatică, manopera membre superioare
45 RON
Serviciu
Pret
Laserterapie
30 RON
Aerosoli
25 RON
Masaj general
110 RON
Masaj partial
75 RON
Masaj limfatic partial
55 RON
Aparate speciale
10 RON
Kinetoterapie de grup
60 RON
Kinetoterapie individuala (manipulari manuale miofasciale) - 20 minute
80 RON
Kinetoterapie individuala
75 RON
Hidrokinetoterapie de grup
60 RON
Hidrokinetoterapie individuala
80 RON
Terapie ocupationala individuala
40 RON
Terapie ocupationala de grup
55 RON
Terapie prin arta individuala
65 RON
Terapie prin arta de grup
50 RON
Activitati gospodaresti
40 RON
Ultrasunet
25 RON
Shockwave
80 RON
Kinesio Taping Articulatii
35 RON
Kinesio Taping Coloana
70 RON
Kinesio Taping Drenaj Limfatic membru inferior
60 RON
Kinesio Taping Drenaj Limfatic membru superior
50 RON
Kinetoterapie metoda Vojta
85 RON
Lokomat - 50 minute
200 RON
Lokomat - 30 minute
100 RON
Armeo Spring - 30 minute
50 RON

Galerie Baza de Tratament

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Sumele alocate de CAS pentru procedurile de Recuperare Medicala au fost directionate in totalitate serviciilor de Recuperare Pediatrica.

 

Echipa terapeutica

Paula Alexandra CorneaKinetoterapeut

Specialitate
Kinetoterapie
Competente
Bobath de reeducare neuromotorie, Kinesio Taping

Pachete Servicii in Ambulator

Lokomat Standard - Ambulator

Lokomatul este un exoschelet pentru mers cu actionare electrica, controlata de un computer, cu rolul de a asista antrenamentul pe o banda rulanta.

Detalii

Lokomat Intensiv - Ambulator

Lokomatul sustine deplasarea prin mers, cu ghidarea picioarelor pacientului pe baza unui tipar fiziologic al mersului, cu posibilitatea de a opta pentru nivelul de sustinere al greutatii corpului.

Detalii

Armeo Spring - Ambulator

Sistemul Armeo Spring este un dispozitiv inovator ce dispune de un exoschelet robotic ce permite formarea simultana a bratelor si mainilor intr-un spatiu de lucru 3D extins cu sase grade de libertate.

Detalii

 

 

 

Recuperare Pediatrica - Ambulator

Recuperarea fizica pediatrica se adreseaza copiilor cu limitari functionale date de conditii medicale congenitale sau dobandite...

Detalii

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.