0264 933

 
 

Cum ramane satul clujean Suceagu fara someri

Satul clujean Suceagu ar putea deveni prima localitate rurala din judet fara someri pentru ca aproape toti satenii care nu aveau locuri de munca au primit oferta de a se angaja in cadrul unui spital ce ar urma sa fie inaugurat in aceasta vara. Este vorba despre proiectul Polaris, care va fi cel mai mare spital privat de recuperare medicala din Romania. O parte din locuitorii satului Suceagu au fost trimisi sa se califice ca infirmieri, iar cursurile au fost organizate pe cheltuiala spitalului. Acesta investitie va genera 300 de locuri de munca, in principal pentru localnici.

Directorul medical al spitalului, Mihai Casu, spune ca acest spital va completa si, unde va fi cazul, va rafina serviciile medicale oferite de celelalte unitati sanitare din Cluj. El crede ca acest spital este necesar, pentru ca 90 % dintre pacienti sunt pe liste de asteptare, ceea ce inseamna ca acesti oameni nu dispun de serviciile medicale de care au nevoie in momentul in care apeleaza la ajutorul medicilor. Mihai Casu estimeaza ca numarul celor care vor avea in viitor nevoie de recuperare medicala este in crestere.

Sursa: romanialibera.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.