0264 933

Servicii Medicale de Nutritie in ambulator

Metabolismul uman este un sistem complex, care angreneazs un numar impresionant de substante chimice si naturale (lipide, proteine, glucide), al caror rol este de a alimenta cu energie intregul corp.

Aceste substante pot fi privite ca fiind combustibilul necesar functionarii organelor si sistemelor formate in organism. Exista insa cazuri in care fie se gasesc in cantitati insuficiente, fie in unele prea mari, astfel ca intreg corpul intampina probleme. In acestea se impune apelarea la un nutritionist, specialist care dispune de toate cunostintele necesare diagnosticarii corecte a afectiunii si intocmirii unui plan de tratament adecvat.

Majoritatea persoanelor care cauta ajutorul unui medic nutritionist se confrunta deja de ceva timp cu astfel de boli metabolice. Obezitatea, de exemplu, este o afectiune frecvent intalnita care ar putea fi evitata daca s-ar consulta din timp parerea unui specialist. Alte afectiuni pe care un nutritionist le poate trata sunt: bulimia, anorexia, diabetul si guta.

Principalul scop vizat de programele de nutritie este intocmirea unei diete alimentare echilibrate, care sa ajute in mentinerea nivelului optim de substante necesare bunei functionari a metabolismului.

In cadrul spitalului Polaris Medical se gaseste un departament special dedicat nutritiei, tocmai datorita faptului ca tot mai multe persoane se confrunta cu afectiuni metabolice, indeosebi din cauza unui regim alimentar dezechilibrat, lipsei unui program de exercitii fizice si nivelului ridicat de stres. Nutritionistul este in fiecare zi alaturi de pacientii lui, oferindu-le nu doar planuri de tratament corect alcatuite, ci si sustinerea necesara obtinerii rezultatelor scontate.

In anumite afectiuni de natura nutritionala, cum ar fi cele ce presupun probleme legate de greutatea corporala, atat fizicul, cat si psihicul pacientului sunt afectate. Gratie abordarii multidisciplinare, Polaris Medical include in tratamente si consilierea psihologica, extrem de utila in inlaturarea barierelor mentale.

Serviciu
Pret
Consult
200 RON
Control
100 RON

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.