0264 933

 
 

Terapia Deep Oscillation si beneficiile sale

28.09.2021

Deep Oscillation este o metodă de tratament unică și brevetată. Structura sa specială permite să fie create oscilații eficiente din punct de vedere biologic în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică și a frecării. Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi.

Terapua Deep Oscillation se bazează pe un câmp electrostatic pulsatil ce se generează între aplicatorul manual și țesutul aflat sub tratament. Frecvența poate lua valori între 5-250 Hz. Astfel, segmentul de țesut aflat sub tratament este atras electrostatic și apoi respins, fapt care are ca rezultat o oscilație rezonantă cu efect profund și de durată.

Prin aplicarea Deep Oscillation se obține o pătrundere în profunzime a oscilației rezonante. Acest efect conduce la o recuperare a flexibilității și mobilității între fibre și straturi individuale, la fel și la dezvoltarea și îmbunătățirea irigării țesuturilor. În zona interstițiului, vibrația rezonantă creează o mixare a substanței fundamentale, favorizând astfel transportul lichidelor interstițiale și ale componentelor sale. Se accelerează reducerea tumefierilor în edemele locale datorate inflamației aseptice. Septele și spațiile interstițiale rămân deschise pentru îmbunătățirea drenajului. Decongestionarea spațiului interstițial și restabilirea irigării vor îmbunătăți trofismul considerabil.

Indicații

  1. Leziuni traumatice și vătămări cauzate de suprasolicitări

Pentru leziunile traumatice și vătămările cauzate de suprasolicitări, Deep Oscillation are un efect antiinflamator și de reducere a edemelor, stimulează în mod direct automobilizarea în zonele dureroase care au fost calmate și astfel permite o revenire mai rapidă la formele active de tratament și antrenament.

  1. Tratament pre- și post-operator

Cu Deep Oscillation, inflamațiile și edemele pot fi reduse considerabil, mai rapid decât prin terapiile convenționale, în faza pre și post-operatorie. Deoarece poate fi utilizat într-o fază foarte timpurie, procesele de vindecare sunt stimulate și accelerate, inflamațiile locale sunt inhibate și durerea este redusă penru o perioadă îndelungată.

  1. Recuperare după antrenamente și restabilirea performanțelor

În tratamentul postantrenament, Deep Oscillation este recunoscut pentru efectele sale rapide de calmare a durerii și relaxare musculară, dar și pentru efectele sale directe asupra microtraumelor. Reziduurile celulare sunt eliminate mult mai rapid prin tratament. Acesta duce la o alimentare cu nutrienți mai eficientă a celulelor musculare, astfel accelerând refacerea performanțelor. Sunt reduse duratele de regenerare în cadrul proceselor de antrenament sistematic.

 

Prin aplicarea Deep Oscillation se obține o pătrundere în profunzime a oscilației rezonante. Acest efect conduce la o recuperare a flexibilității și mobilității între fibre și straturi individuale, la fel ca și la dezvoltarea și îmbunătățirea irigării țesuturilor. În zona interstițiului, vibrația rezonantă creează o mixare a substanțelor fundamentale, favorizând astfel transportul lichidelor interstițiale și componentelor sale.


Comentarii

Adauga comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web si adresele de e-mail se transforma automat in linkuri.
  • Liniile si paragrafele sunt rupte automat.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.