0264 933

 
 

Rolul asistentului medical in ingrijirea pacientului cu afectiuni psihice

27.07.2021

Pe sectia de psihiatrie se interneaza persoane cu tulburari psihice, persoane cu dezechilibru psihic ori dependenta de alcool sau de droguri.

Asistentul medical este un observator al bolnavului si executa tratamentele, este insotitorul si ghidul bolnavului in timpul spitalizarii.

Asistentul medical trebuie sa manifeste o atitudine de bunavointa si intelegere fata de pacient, trebuie sa respecte demnitatea umana a bolnavului psihic pentru a-i putea cistiga increderea.

Trebuie sa manifeste mult tact, rabdare, observatie foartea tenta pentru a preveni eventualele crize periculoase ale bolnavului.

Nu trebuie sa uitam ca bolnavul este un om si egalul nostru care trebuie respectat chear daca traverseaza o perioada dificila a existentei.


Comentarii

Adauga comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web si adresele de e-mail se transforma automat in linkuri.
  • Liniile si paragrafele sunt rupte automat.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.