0264 933

 
 

Interventia logopedica la pacientii cu spitalizare continua

08.07.2021

O tumoră, un traumatism sau un accident vascular cerebral cu localizare în emisfera stângă și poate produce o afectare a limbajului mai mult sau mai puțin severă, în funcție de particularitățile leziunii produse.

 

În cadrul spitalului nostru, prin spitalizarea continuă, pacienții beneficiază de intervenție logopedică, ărin tehnica de stimulare concomitentă.

 

Procesul de recuperare este uneori de lungă durată, ceea ce presupune în inițierea lui, o primă etapă de evaluare și continuarea ședințelor de logopedie pe perioada internării.

 

Recuperarea limbajului este un proces ce presupune o abordare multidisciplinară: neurolog, logoped, kinetoterapeut, ceea ce noi dispunem în cadrul spitalului de întreaga echipă, existând o bună colaborare a specialităților.

 

Logoped Luminita Maria Marginean
Specialitate
Logopedie, Psihologie

Comentarii

Adauga comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web si adresele de e-mail se transforma automat in linkuri.
  • Liniile si paragrafele sunt rupte automat.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.