0264 933

 
 

5 motive pentru a alege un spital de recuperare

25.06.2019

Sanatatea este unul dintre cele mai de pret daruri ce ne-au fost date. Este trist ca nu reusim sa o apreciem cum se cuvinte decat atunci cand este amenintata de diverse afectiuni, cand, captivi intr-un spital de recuperare, realizam cat de mult am neglijat-o.

Motivele pentru care nu punem sanatatea pe primul loc pot fi diverse: obiectivele foarte inalte pe care ni le-am setat, din cauza carora, muncind neincetat, am ajuns sa avem probleme grave de sanatate, sau stresul si epuizarea cronica cauzate de lupta exagerata pentru obtinerea unor venituri cat mai mari. In cele din urma se ajunge la o vorba celebra, incarcata de multa tristete, dar si de adevar: „Majoritatea persoanelor isi irosesc sanatatea pentru a face avere, apoi isi irosesc averea pentru a avea sanatatea inapoi.”

In astfel de cazuri ne putem trezi in neplacuta situatie in care noi (sau oameni dragi noua) avem nevoie de ingrijiri medicale de exceptie, ingrijiri adaptate si individualizate nevoilor proprii, realizate de catre medici calificati, rabdatori si atenti.

Toate acestea, dar si multe altele (liniste, igiena ireprosabila, curatenie exemplara, aparatura ultra moderna si performanta, intelegere si compasiune, tratamente personalizate si abordare multidisciplinara) ne vor fi disponibile doar in cadrul unui spital privat de recuperare, al carui principal obiectiv este cresterea calitatii vietii pacientului.

Top 5 motive pentru care sa alegi un spital privat de recuperare

De regula, o clinica privata de recuperare are standarde cu mult mai inalte, urmarind in fiecare activitate pe care o desfasoara sa ofere pacientului un tratament corect adaptat nevoilor sale. Motivele pentru care sa optezi pentru un astfel de spital sunt multiple, dintre care cele mai importante:

  1. Aparatura moderna, ultra-performanta

Investitiile pe care spitalele private si le permit sunt mult mai mari comparativ cu posibilitatile clinicilor de stat. Pentru a aplica tratamente cat mai eficiente si mai adaptate fiecarei nevoi a pacientului, necesitatea aparaturii de ultima generatie reprezinta o prioritate.

Pentru ca tarile occidentale si cele nordice sunt recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai implicate in activitatile de cercetare, acestea dezvolta permanent aparatura medicala avansata, aducand astfel imbunatatirile necesare. Spitalele private sunt capabile sa aduca aceasta performanta in Romania, pentru ca rata de succes a tratamentelor sa creasca treptat.

  1. Medici specialisti calificati

Cadrul medical din domeniul privat este mai bine informat cu privire la tot ceea ce este nou in domeniu: de la ultimele echipamente medicale lansate pe piata, pana la studii privind descoperirea unor solutii ce trateaza cele mai necrutatoare boli sau chiar produse farmaceutice sau adjuvante cu efecte dovedite.

Sfaturile si planurile de tratament recomandate pacientilor vor fi intotdeauna bazate pe informatii actuale, complete, provenite din surse sigure. De asemenea, cadrul medical dintr-un spital privat de recuperare este implicat intr-un continuu proces de dezvoltare a abilitatilor profesionale, garantand astfel mai multa siguranta pacientilor si sanse mai mari de vindecare.

  1. Abordare multidisciplinara

Spitalele private, prin modul strategic si calculat de organizare a sectiilor, permit tratarea pacienților printr-o abordare multidisciplinara, in cadrul careia fiecare departament implicat in procesul de recuperare isi aduce contribuția in vindecarea afectiunilor.

In acest mod, planul de reabilitare este unul complet si complex, nu ignora nici cel mai mic simptom al pacientului si este întru totul adaptat nevoilor acestuia, indiferent daca afectiunea de care sufera este de natura neurologica, cardiovasculara, psihologica sau interna.

  1. Timpul de asteptare este minim

Gratie sistemului centralizat de realizare a programarilor, pacientii primesc informatii clare cu privire la ora si locul in care trebuie sa se prezinte la medic. In acest mod, aglomerarea, cozile interminabile si agitatia asteptarii sunt complet eliminate.

Aceasta rigurozitate a sistemului de programari si de consult le ofera pacientlor linistea si incredere ca totul va decurge conform planului, avand siguranta ca discutia cu medicul specialist va avea loc la ora si in ziua stabilita.

  1. Aspectul interior si exterior al cladirii

Asa cum modul in care ne prezentam la interviu ii permite angajatorului sa isi creeze o idee despre noi, la fel si modul in care este realizat interiorul si exteriorul spitalului de recuperare, fie el din Cluj, Bucuresti sau din oricare alt oras, conteaza enorm pentru pacienti.

Un interior aerisit, luminos, ce straluceste de curatenie in permanenta, unde elementele de mobilier si de decor sunt dintre cele mai moderne, pot induce pacientilor sentimentul de siguranta si incredere in ceea ce priveste igiena absoluta a spitalului, dar si in ceea ce priveste profesionalismul intregii echipei medicale. De asemenea, un spatiu exterior cu zone verzi de mari dimensiuni, amenajat in mod ordonat, creeaza, din nou, sentimentul de siguranta, relaxare si calm.


Comentarii

Adauga comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web si adresele de e-mail se transforma automat in linkuri.
  • Liniile si paragrafele sunt rupte automat.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.