0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

28

Sep 2021

Terapia Deep Oscillation si beneficiile sale

Deep Oscillation este o metodă de tratament unică și brevetată. Structura sa specială permite să fie create oscilații eficiente din punct de vedere biologic în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică și a frecării. Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi.

Terapua Deep Oscillation se bazează pe un câmp electrostatic pulsatil ce se generează între aplicatorul manual și țesutul aflat sub tratament. Frecvența poate lua valori între 5-250 Hz. Astfel, segmentul de țesut aflat sub tratament este atras electrostatic și apoi respins, fapt care are ca rezultat o oscilație rezonantă cu efect profund și de durată.

Prin aplicarea Deep Oscillation se obține o pătrundere în profunzime a oscilației rezonante. Acest efect conduce la o recuperare a flexibilității și mobilității între fibre și straturi individuale, la fel...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.