0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

27

Jul 2021

Rolul asistentului medical in ingrijirea pacientului cu afectiuni psihice

Pe sectia de psihiatrie se interneaza persoane cu tulburari psihice, persoane cu dezechilibru psihic ori dependenta de alcool sau de droguri.

Asistentul medical este un observator al bolnavului si executa tratamentele, este insotitorul si ghidul bolnavului in timpul spitalizarii.

Asistentul medical trebuie sa manifeste o atitudine de bunavointa si intelegere fata de pacient, trebuie sa respecte demnitatea umana a bolnavului psihic pentru a-i putea cistiga increderea.

Trebuie sa manifeste mult tact, rabdare, observatie foartea tenta pentru a preveni eventualele crize periculoase ale bolnavului.

Nu trebuie sa uitam ca bolnavul este un om si egalul nostru care trebuie respectat chear daca traverseaza o perioada dificila a existentei.

Citeste mai mult

15

Jul 2021

Importanta comunicarii asistentului medical cu pacientii

În secția de Recuperare Medicală, pacienții se internează cu patologii diverse și extrem de complexe, având nevoie de mai mult sprijin din partea personalului medical. Comunicarea dintre pacient și asistent medical este importantă în culegerea informațiilor indispensabile și relevante pentru adaptarea actului medical la nevoile individualizate ale pacientului.

Modul de comunicare al asistentului cu pacientul este esențial pentru o experiență pozitivă, ceea ce crește gradul de satisfacție al acestuia. Dacă comunicarea este adecvată, pacientul înțelege mai bine problemele care îl afectează și măsurile care se iau pentru recuperarea sa. Astfel, pacientul devine mai cooperant și mai în măsură să anunțe personalul, atunci când apar evenimente noi în starea lui de sănătate.

Încrederea pacientului în personalul medical și actul medical propriu-zis conferă la nivel psihic un impuls favorabil nu doar pentru sănătatea psihică, cât și pentru accelerarea vindecării și a...

Citeste mai mult

08

Jul 2021

Interventia logopedica la pacientii cu spitalizare continua

O tumoră, un traumatism sau un accident vascular cerebral cu localizare în emisfera stângă și poate produce o afectare a limbajului mai mult sau mai puțin severă, în funcție de particularitățile leziunii produse.

 

În cadrul spitalului nostru, prin spitalizarea continuă, pacienții beneficiază de intervenție logopedică, ărin tehnica de stimulare concomitentă.

 

Procesul de recuperare este uneori de lungă durată, ceea ce presupune în inițierea lui, o primă etapă de evaluare și continuarea ședințelor de logopedie pe perioada internării.

 

Recuperarea limbajului este un proces ce presupune o abordare multidisciplinară: neurolog, logoped, kinetoterapeut, ceea ce noi dispunem în cadrul spitalului de întreaga echipă, existând o bună colaborare a specialităților.

 

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.