0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

02

Sep 2019

De ce este necesar sa mergi la psiholog? 4 motive pentru inceperea psihoterapiei

In viata experimentam evenimente neasteptate, stres, neliniste, uneori ne simtim coplesiti, tristi sau ingrijorati. Nimeni nu este imun la aceste conditii umane. Uneori putem rezolva singuri aceste probleme, schimbandu-ne stilul de viata, citind o carte, facand un curs sau vorbind cu familia, cu un prieten.  Alteori, observam tipare pe care nu reusim sa le schimbam singuri sau ca problemele incep sa se agraveze  afectandu-ne munca, familia sau relatiile.

Atunci cand resursele personale interioare si exterioare nu ne mai sunt suficiente ca sa facem fata eficient rolurilor si responsabilitatilor de zi cu zi, terapia este adesea cea mai eficienta si rapida cale de a depasi problemele emotionale, comportamentale cu care ne luptam.

Psihoterapia este un proces validat stiintific care te invata cum funcționeaza mintea ta, te ajuta sa iti explorezi sentimentele, emotiile, gandurile, te ajuta sa te cunosti pe tine, sa modifici comportamentele disfunctionale astfel incat sa...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.