0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

25

Jun 2019

5 motive pentru a alege un spital de recuperare

Sanatatea este unul dintre cele mai de pret daruri ce ne-au fost date. Este trist ca nu reusim sa o apreciem cum se cuvinte decat atunci cand este amenintata de diverse afectiuni, cand, captivi intr-un spital de recuperare, realizam cat de mult am neglijat-o.

Motivele pentru care nu punem sanatatea pe primul loc pot fi diverse: obiectivele foarte inalte pe care ni le-am setat, din cauza carora, muncind neincetat, am ajuns sa avem probleme grave de sanatate, sau stresul si epuizarea cronica cauzate de lupta exagerata pentru obtinerea unor venituri cat mai mari. In cele din urma se ajunge la o vorba celebra, incarcata de multa tristete, dar si de adevar: „Majoritatea persoanelor isi irosesc sanatatea pentru a face avere, apoi isi irosesc averea pentru a avea sanatatea inapoi.”

In astfel de cazuri ne putem trezi in neplacuta situatie in care noi (sau oameni dragi noua) avem nevoie de ingrijiri medicale de exceptie, ingrijiri adaptate si individualizate nevoilor...

Citeste mai mult

12

Jun 2019

Accidentul Vascular Cerebral - rolul florei intestinale in recuperare

Din dorinta de a descoperi noi metode prin care persoanele ce au suferit un accident vascular cerebral sa se poata recupera mai bine si mai repede, cercetatorii din intreaga lume au demarat studii ample. In incercarea de a gasi o legatura intre cavitatea abdominala si creier, legatura ce ar putea avea un rol insemnat in tratamentul de reabilitare, cercetatorii au descoperit lucruri interesante si au ajuns la o serie de concluzii noi.

Noile cercetari au demonstrat ca accidentul vascular cerebral necesita o recuperare si la nivelul florei intestinale, legatura dintre aceasta din urma si creier fiind foarte importanta.

In ce consta studiul cercetatorilor?

Pornind de la intrebarea referitoare la influenta atacului cerebral asupra microflorei intestinale, cercetatorii au descoperit ca bateriile ce traiesc in intestin, denumite colectiv...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.