0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

22

Dec 2018

Sfaturi pentru masa de Craciun: Ce, cat si cum mancam in perioada sarbatorilor de iarna

Este acel moment frumos din an care vine cu o incarcatura emotionala, dar si cu una  culinara. Sarbatorile de Craciun si de Anul Nou reprezinta un prilej de dezechilibru al planului alimentar si al metabolismului. Teoretic, din punct de vedere alimentar ar trebui sa fie doar o perioada ca oricare alta, dar, stim cu totii ca lucrurile stau altfel: mese imbelsugate, hipercalorice, cu multe zaharuri rafinate, multe grasimi de origine animala, bauturi acidulate si nu in ultimul rand, bauturile alcoolice.

In aceasta perioada, mancam mai mult, facem si mai putina miscare decat de obicei si este normal sa castigam cateva kilograme in plus. Kilogramele acumulate acum nu ar trebui sa ne ingrijoreze, atat timp cat regimul normal de viata (activitate fizica regulata si controlul caloriilor) se reia imediat dupa sarbatorile de iarna.

Ce trebuie sa subliniem este faptul ca restrictia severa nu este o rezolvare in momentele in care ar trebui sa ne „rasfatam”, ci...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.