0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

10

Feb 2017

Cancerul colorectal (CCR): un diagnostic precoce inseamna o vindecare completa

Importanta: Cancerul colorectal (CCR) reprezinta la ora actuala a doua cauza de mortalitate neoplazica in Romania, dupa cancerul pulmonar.

CCR reprezintă una dintre cele mai frecvente neoplazii umane, afectand o persoana din 20 in ariile cu standard socioeconomic ridicat. Reprezinta a treia cauza de cancer la ambele sexe, dupa plaman si stomac la barbati si dupa san si uter la femei.

Factori de risc:

  • sexul (barbatii fiind mai frecvent afectati decat femeile)

  • varsta (peste 50 de ani)

  • anumite sindroame genetice (polipoza adenomatoasa familiala si variantele ei: sdr Gardner, sdr...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.