0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

30

Apr 2015

Recuperarea soldului endoprotezat – sfaturi pentru pacient

Articulatia soldului este cea mai frecvent inlocuita si are cea mai buna rata de succes dintre protezele artificiale.

Daca sunteti un candidat la artroplastia de sold, participarea dumneavoastra activa in cadrul procesului de vindecare este esentiala pentru obtinerea unui rezultat foarte bun.

Succesiunea serviciilor medicale:

  • Spitalizare in serviciul de chirurgie ortopedica unde s-a realizat interventia  ~  5 zile.
  • Spitalizare in serviciul de recuperare medicala unde se va initia programul de reabilitare ~ 10 zile.
  • Continuarea reabilitarii medicale in regim ambulator.

Obiectivul tratamentului de recuperare a artroplastiilor totale de sold este redobandirea independentei pacientului in activitatile cotidiene.

Obiectivele programului de recuperare sunt:

    ...
Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.