0264 933

 
 

Prin programul EduPolaris ne propunem sa ajutam pacientii nostri cu informatii despre boala, tratament si complicatiile sale. In acest fel pacientii pot sa dobandeasca cunostinte despre starea lor de sanatate si sa preia o parte din controlul asupra bolii.

12

Mar 2015

Recuperarea cardiovasculara

    Recuperarea cardiovasculara sau recuperarea cardiaca presupune o serie de programe derulate pe termen lung care includ: evaluarea medicala, identificarea factorilor de risc si consilierea în vederea modificarii acestora, prescrierea unui program de tratament si activitati fizice precum si reevaluarea pacientului la interval regulate de timp.

    Recuperarea cardiovasculara este indicata la pacientii post infarct miocardic, dupa operatiile de revascularizatie (angioplastie coronariana sau by-pass aortocoronarian), post transplant cardiac si la pacientii cu insuficienta cardiaca, boli arteriale sau venoase periferice.

    Activitatile fizice indicate în procesul de recuperare cardiovasculara au efecte benefice asupra conditiei fizice a pacientilor si asupra factorilor de risc prin:

·         reducerea procentului de grasime...

Citeste mai mult

12

Mar 2015

Tratand depresia

De la tristete la disperare, modul de exprimare al unui episod depresiv major e foarte complex. De la anxietate si atacuri de panica, la simptomele clasice sau pana la dureri fizice, sunt semnale care trebuiesc interpretate cat mai repede si mai corect de catre un specialist.

Etiologia depresiei implica mai multi factori: biologici, ambientali, psihologici si sociali iar singura, vointa dumneavoastra, oricat de puternica ar fi, nu va garanteaza vindecarea.

Specialistii în psihiatrie va vor asculta pentru a întelege suferinta dumneavoastra, pentru a va reconstitui istoricul bolii si pentru a elabora împreuna cu Dvs o strategie terapeutica personalizata si multidisciplinara, care se va desfasura într-un mediu special. 

E de preferat ca strategia terapeutica sa includa pe langa farmacoterapie si demersuri psihoterapeutice, ergoterapie, kinetoterapie, meloterapie sau abordari din partea altor discipline...

Citeste mai mult

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.