0264 933

 
 

In spital ca in statiune. Polaris Medical sparge tiparele felului in care sunt tratati bolnavii in Romania

O noua unitate medicala este pe punctul de a-si face aparitia pe piata de profil din Romania si din Cluj, si dupa toate probabilitatile, acesta va sparge tiparele existente in domeniu la noi, la ora actuala. De aceasta data este vorba de un mare spital de recuperare privat, Polaris Medical, singurul de acest fel din tara, care va functiona incepand de luna viitoare in localitatea clujeana Suceagu.

Pentru ca isi propune sa fie un altfel de spital, este deja asaltat de pacienti care vor sa-i treaca pragul, desi viitoarea unitate medicala inca nu si-a facut nici un fel de reclama. Spitalul va oferi servicii medicale de recuperare si reabilitare medicala pe principiu care functioneaza in occident, pacientul fiind in centrul atentiei, tratat multidisciplinar si in conditii comparabile cu cele din hoteluri bune. Dincolo de problemele sale medicale, pacientul va putea sa se simta aproape ca intr-o statiune. Directorul comercial al spitalului Polaris, Cristina Petrut, si directorul medical, Mihai Casu, spun ca noua unitate medicala se va adresa in special persoanelor active care au nevoie de recuperare si reabilitare in cel mai scurt timp.

Problemele medicale ale pacientilor vor fi prioritare, insa se va trece dincolo de ele, pentru a asigura un cat mai mare confort celui bolnav, o viata cat mai aproape de cea civila. Pacientii si apartinatorii lor vor dispune de locuri de socializare, de locuri pentru plimbari si relaxare, saloanele vor fi spatioase cu maximum 3 paturi, cu dulapuri si baie proprie, noptiera, televizor, iar traditionala pijama de bolnav va fi folosita doar pentru odihna, in rest fiind incurajate tinutele de zi pentru interior.

Sursa: transilvaniareporter.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.