0264 933

 
 

Pacientii Polaris Medical beneficiaza de transport gratuit din Cluj Napoca spre spital

Pentru facilitarea accesului pacientilor, incepand cu luna ianuarie 2016, punem la dispozitia  pacientilor nostri, gratuit, un mijloc de trasport din Cluj-Napoca catre Spitalul privat de recuperare Polaris Medical.

Cursa speciala cu caracter gratuit va pleca din fata Garii Mici, de luni pana vineri, la ora 09:00. Microbuzul va putea fi usor recunoscut purtând elementele vizuale ale brand-ului Polaris Medical pentru a putea fi cat mai usor reperat.

Incercam sa facilitam pacientilor nostri accesul spre spital in conditii de confort si siguranta. Cursa specială operează în fiecare zi lucrătoare si este efectuata pe un traseu tur-retur intre Gara Mica – Spitalul Polaris Medical. Pentru inceput va fi o singura cursa de plecare din Cluj spre Suceagu, insa daca cererea va creste luam in calcul crearea unor curse suplimentare.   

Cursele sunt gratuite pentru pacienti, costurile de transport fiind acoperite integral de Spitalul Polaris Medical.

Pentru detalii privind alte modalitati de a ajunge la spitalul de recuperare Polaris Medical, va invitam pe pagina de contact.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.