0264 933

 
 

Cel mai mare spital de recuperare din tara in judetul Cluj

Pe varful unui deal din Suceagu se ridica o impunatoare cladire cu 5 etaje. Aici va functiona, in curand, cel mai mare spital privat de recuperare medicala din Romania. Spitalul este prevazut cu peste 200 de paturi din care 180 de paturi vor fi destinate recuperarii medicale. De asemenea, spitalul va oferi si servicii in regim ambulator si spitalizare de zi. Un lucru important este faptul ca se asigura si servicii conexe medicale, printre care logopedie, consiliere psihiatrica, consiliere antitabac si multe altele. Spatiul este amplasat intr-un cadru natural deosebit, pe aproape 6 hectare, ceea ce le permite pacientilor sa-si petreaca timpul in natura.

Conducerea spitalului s-a orientat in alegerea viitorilor angajati inspre locuitorii din Suceagu si din satele invecinate, carora le-a oferit inclusiv cursuri gratuite de calificare profesionala. Spitalul beneficiaza deja de cadre medicale superspecializate, de aparatura medicala de ultima generatie, dispune de restaurant, coafor, cafeterie, sala multifunctionala si multe spatii de relaxare, in cladire, dar si in jurul ei.

Sursa: radiocluj.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.