0264 933

Recuperare Sportiva

Recuperarea fizica este esentiala cand vine vorba de domeniul sportiv deoarece este procesul prin care o persoana care practica un sport isi reduce nivelul efortului fizic dupa o perioada in care organismul a fost solicitiat. Atunci cand nivelul de solicitare fizica este crescut, apare fenomenul de epuizare fizica si psihica (burnout).

Eficienta unui program fizic este data de echilibrul intre efortul depus si recuperare. Recuperarea fizica este necesara pentru a preveni astfel de probleme si pentru a creste eficienta antrenamentelor.

Prin aplicarea procedurilor in baza de tratament de la Polaris Medical se urmareste:

- o mai buna adaptare la volumul de efort

- eficienta antrenamentelor pe o perioada mai lunga de timp

- regenerarea starii musculo-scheletale

- recuperarea psihologica

- refacerea functionala cat mai completa prin imbunatatirea mobilitatii, flexibilitatii, fortei si rezistentei musculare

- o stabilitate articulara buna in timpul efortului fizic

- corectarea deficitului respirator

Parteneri

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.