0264 933

Recuperam umeri care sustin familii

Numita si „a treia medicina”, recuperarea medicala este o continuare absolut necesara a actului terapeutic, avand scopul de a ajuta persoana bolnava sa isi recapete, cu ajutorul unor tehnici specifice, forma fizica. De asemenea, aceasta previne in acelasi timp agravarea afectiunii, scutind astfel pacientul de la foarte multa suferinta.

In recuperare sunt utilizate diverse tehnici si metode, in functie de specificul afectiunii. Dintre acestea se pot mentiona:

  • hidroterapia;
  • termoterapia;
  • electroterapia;
  • kinetoterapia;
  • ergoterapia etc.

Kinetoterapia, de exemplu, este principala forma de tratament in cazul afectiunilor sau traumatismelor ortopedice, fiind insa utila si in vindecarea unor afectiuni neurologice (cum ar fi cazul accidentului vascular cerebral). Aceasta forma de gimnastica medicala este principalul instrument utilizat in redobandirea capacitatii de miscare, fiind fondata pe principiile kinetologiei umane.

Polaris Medical ofera servicii complete de recuperare medicala, inclusiv de recuperare sportiva. Aceasta din urma se adreseaza pacientilor care se confrunta cu un grad de solicitare fizica crescut, aparut in urma unei perioade in care organismul a fost supus unui nivel ridicat de efort fizic.

Procedurile de baza ale recuperarii sportive vizeaza prevenirea epuizarii fizice si psihice, imbunatatirea mobilitatii, flexibilitatii, fortei si rezistentei, recuperarea psihologica si eficientizarea antrenamentelor, pacientii fiind ajutati in intreg procesul nu doar de catre specialistii in medicina sportiva, ci de intreaga echipa medicala.

In cadrul spitalului Polaris Medical, recuperarea nu presupune doar utilizarea tehnicilor clasice, cum ar fi kinetoterapia sau electroterapia. In procesul de vindecare, un rol important il are si aparatura moderna, echipamente precum Lokomat PRO si Armeo Spring ajutand semnificativ pacientii in procesul de vindecare.

Ambulator

Echipa medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare

continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatilor sale.

afla mai multe

Pachete Speciale

 

 

Recuperare post Traumatism

Recuperarea medicala post traumatism trebuie sa inceapa cat mai devreme si sa fie adaptata fazei clinice existente...

Detalii

 

 

Lokomat Standard - Ambulator

Lokomatul este un exoschelet pentru mers cu actionare electrica, controlata de un computer, cu rolul de a asista antrenamentul pe o banda rulanta.

Detalii

 

 

Lokomat Intensiv - Ambulator

Lokomatul sustine deplasarea prin mers, cu ghidarea picioarelor pacientului pe baza unui tipar fiziologic al mersului, cu posibilitatea de a opta pentru nivelul de sustinere al greutatii corpului.

Detalii

 

 

Armeo Spring - Ambulator

Sistemul Armeo Spring este un dispozitiv inovator ce dispune de un exoschelet robotic ce permite formarea simultana a bratelor si mainilor intr-un spatiu de lucru 3D extins cu sase grade de libertate.

Detalii

 

Terapia Limfedemului

Afectiune cronica ce consta in tumefierea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor datorata unui dezechilibru intre productia si transportul lichidului interstitial.

Detalii

 

 

Recuperare Lombalgie - LombarRec

Recuperarea in patologiile coloanei vertebrale lombare trebuie sa inceapa cat mai devreme, aceasta fiind adaptata fazei clinice existente.

Detalii

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.