0264 933

Psihiatrie

Fie ca este vorba de stari de anxietate, insomnie, atac de panica, depresie sau alte patologii, tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in procesul de recuperare. Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

 

Serviciile medicale sunt decontate de CAS.

Polaris Medical percepe costul de 400 RON/zi pentru serviciile hoteliere cu grad ridicat de confort.

Pentru regim VIP se achita 100 lei/zi in plus fata de pretul standard.

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

 

Pachete de servicii recuperare psihiatrica in regim privat

 

Echipa de medici specialisti in cardiologie, neurologie, psihiatrie, recuperare medicala, ingrijiri palliative, aparatura medicala moderna si serviciile la cele mai inalte standarde contribuie la indeplinirea obiectivului pe care Polaris Medical si-l propune: o recuperare fizica si psihica reusita si completa.

Tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in recuperarea lor.

In sprijinul recuperarii, pacientii beneficieaza de servicii medicale complete si multidisciplinare, de o baza de tratament moderna si complet dotata, de servicii conexe precum cele de evaluare si consiliere psihologica, logopedie, consiliere antitabac, ergoterapie.

* Cazare in regim privat: 550 RON (pana in 10 zile) | 500 RON (minim 11 zile)
** La tariful pentru cazarea VIP se adauga 100 RON / noapte
*** Pentru pacienții care nu doresc / au nevoie de Pachetul Baza de Tratament, din tariful standard se scad 50 lei / zi
**** Orice alte servicii medicale oferite sunt tarifate SUPLIMENTAR

Alte servicii medicale in sectia de psihiatrie:

CALL CENTER:
0264 933

Plata in rate

Cu cardul de cumparaturi Star BT, beneficiati de 3 rate fixe, fara dobanda si de puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale in cadrul Spitalului de Recuperare Polaris Medical.

Puteti opta pentru una din cele doua variante:

  • 2% puncte de loialitate

    Valoarea fiecarui punct de loialitate este de 1 leu. Pentru fiecare plata efectuata la Polaris Medical, veti primi 2% din valoarea platii in puncte Star Bt, pe care le puteti folosi ulterior la alte plati sau cumparaturi.

  • 3 rate fara dobanda

    Puteti opta pentru plata in 3 rate fixe, fara dobanda, daca sunteti posesorul unui card de cuparaturi Star BT.

Echipa Medicala

Mihai CasuSef sectie Psihiatrie

Specialitate
Medic primar psihiatru

Horatiu Salvan

Specialitate
Medic primar psihiatru

David Solomonean

Specialitate
Medic specialist psihiatru
Competente
Psihoterapeut

Erika Iulia Morar

Specialitate
Medic specialist psihiatru

Corina PrisaceanuDirector Ingrijiri

Specialitate
Asistent medical principal

Simona Persa Asistent sef Psihiatrie

Specialitate
Asistent medical principal

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului polarismedical.ro, precum si despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.