0264 933

Servicii de Medicina Interna

Atunci cand apare o problema medicala, care va afecteaza calitatea vietii, cand doriti sa efectuati investigatii cu scop de screening/prevenire pentru boli  grave (cum ar fi cancerul), sau sa efectuati un control general de rutina, prima optiune este specialitatea de Medicina Interna.

Atunci cand doriti ca un medic sa integreze si sa vada in ansamblu totalitatea afectiunilor medicale, a interactiunilor medicamentoase, a reactiilor adverse intr-un mod integrat si personalizat la stilul de viata, va adresati specialitatii de Medicina Interna.

Ambulator

Echipa medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare

continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatilor sale.

afla mai multe

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.