0264 933

Ingrijiri
Paliative

Indiferent ca vorbim despre durerea in cancer sau tratamentul escarelor, paliatia este esentiala in fazele avansate ale unei boli.
Fiind o modalitate holistica de abordare, ingrijirea paliativa considera pacientul integrat in grupul social restrans din care face parte, si de aceea se adreseaza si asistarii familiei sale. ingrijirea paliativa nu se adreseaza doar simptomelor fizice ale bolii, ci abordeaza si aspectele psihologice, sociale si spiritual ale suferintei privind pacientul in intreaga sa complexitate.

 
 

Servicii medicale cu spitalizare continua in sectia de ingrijiri paliative

Insuficiente cardiace in clasa NYHA IV
Arteriopatii cronice
Boala neoplazica in faze avansate
Demente in stadii terminale
Insuficienta hepatica
Boli cerebrovasculare irecuperabile
Durere post amputatie de membre
 
Insuficiente ventilatorii cronice datorate evolutiei bolilor maligne si BPOC (care nu necesita ventilatie asistata/controlata invaziva)
Neuropatii degenerative ale sistemului nervos central
 

Serviciile medicale sunt decontate de CAS.

Programare Rapida Telefonic:

0264 933

SOLICITATI

INTERNARE/SPITALIZARE

In vederea unui consult din partea unui medic specialist din cadrul SPITALULUI POLARIS MEDICAL, pentru solicitarile dumneavoastra relationate de servicii medicale de tip INTERNARE/SPITALIZARE CONTINUA, va rugam sa completati datele de mai jos. Noi va vom suna in cel mai scurt timp.

INTERNARE

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

 

Pachete de ingrijiri paliative in regim privat

 

Echipa de medici specialisti in cardiologie, neurologie, psihiatrie, recuperare medicala, ingrijiri palliative, aparatura medicala moderna si serviciile la cele mai inalte standarde contribuie la indeplinirea obiectivului pe care Polaris Medical si-l propune: o recuperare fizica si psihica reusita si completa.

Tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in recuperarea lor.

In sprijinul recuperarii, pacientii beneficieaza de servicii medicale complete si multidisciplinare, de o baza de tratament moderna si complet dotata, de servicii conexe precum cele de evaluare si consiliere psihologica, logopedie, consiliere antitabac, ergoterapie.

Plata in rate

Cu cardul de cumparaturi Star BT, beneficiati de 3 rate fixe, fara dobanda si de puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale in cadrul Spitalului de Recuperare Polaris Medical.

Puteti opta pentru una din cele doua variante:

  • 2% puncte de loialitate

    Valoarea fiecarui punct de loialitate este de 1 leu. Pentru fiecare plata efectuata la Polaris Medical, veti primi 2% din valoarea platii in puncte Star Bt, pe care le puteti folosi ulterior la alte plati sau cumparaturi.

  • 3 rate fara dobanda

    Puteti opta pentru plata in 3 rate fixe, fara dobanda, daca sunteti posesorul unui card de cuparaturi Star BT.

Echipa Medicala

Rodica BumbucSef sectie Ingrijiri Paliative

Specialitate
Medic primar Medicina de Familie
Competente
Ingrijiri Paliative

Magda Rotaru

Specialitate
Medic specialist gastroenterolog
Competente
Endoscopie digestiva, Ecografie abdominala

Grigore-Serban Ruxandra

Specialitate
Medic specialist Oncologie

Andrei SavAsistent Medical

Specialitate
Asistent Coordonator Sectia Ingrijiri Paleative

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.