0264 933

Recuperarea medicala in cazul copiilor necesita atentie sporita, intrucat procedurile medicale trebuie adaptate nevoilor lor, astfel incat sa nu fie percepute ca tratament, ci ca joaca . De aceea, echipa medicala multidisciplinara este formata din neurolog pediatru, ortoped pediatru, medic de reabilitare medicala, kinetoterapeuti, logoped, si psihopedagog. Pentru ca recuperarea sa aiba cele mai bune rezultate, rolul familiei este extrem de important. Daca la un adult evaluarea simptomelor se face foarte usor pe cale verbala, la un copil aceasta implica in deosebi observarea si colaborarea cu familia.

Recuperare Pediatrica

Recuperarea medicala in cazul copiilor necesita atentie sporita, intrucat procedurile medicale trebuie adaptate nevoilor lor.

afla mai multe

Neuropediatrie

Neurologia pediatrica exploreaza si trateaza patologii ale sistemului nervos central si periferic de la nastere pana la varsta de 18 ani.

afla mai multe

Ortopedie Pediatrica

Ortopedia pediatrica necesita atentie sporita deoarece poate preveni complicatiile care pot aparea in timpul cresterii.

afla mai multe

Pachete Speciale

Recuperare Pediatrica

Recuperarea fizica pediatrica se adreseaza copiilor cu limitari functionale date de conditii medicale congenitale sau dobandite...

Detalii

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.