0264 933

Recuperam puterea de a-ti purta din nou singur de grija

In order to set up realistic objectives for the neurological rehabilitation, we need to make a correct evaluation of the patient's health, of his / her physical and psychological rehabilitation potential, of his / her implication in rehabilitation programs, and we need to take into account the patient's personal choices.

Ambulator

Echipa Medicala formata din profesionisti va sta la dispozitie cu servicii si consultatii in ambulator la cele mai inalte standarde.

afla mai multe

Spitalizare
continua

O echipa medicala multidisciplinara va evalua si propune fiecarui pacient in parte obiective personalizate de recuperare si scheme de tratament care sa corespunda necesitatiilor sale.

afla mai multe

Pachete Speciale

 

Recuperare post AVC

Recuperare post AVC

Detalii

 

 

Scleroza Multipla

Pachet Scleroza Multipla

Detalii

Actele necesare pentru a beneficia de serviciile medicale decontate de CAS

  • act de identitate
  • trimitere de la medicul de familie/medic specialist
  • card de sanatate

CALL CENTER:
0264 933

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.