0264 933

 
 

In vizita la cel mai modern spital din Cluj

Exista un grup tot mai mare de clujeni care construiesc proiecte valoroase in acest oras, ce ne fac viata mai buna, iar Clujul s-a dezvoltat mult in ultimul timp si au aparut investitii in fabrici noi, cladiri de birouri, resturante, cafenele, companii de servicii IT, aplicatii, startup-uri din cele mai diverse care ne arata noul val de dezvoltare la care a ajuns orasul.

Exista sectoare unde nu este usor sa incepi ceva si aici ma refer la domeniul medical unde bariera de intrare este ridicata datorita necesarului de investitie si a knowhow-ului. Recent lucrurile au inceput sa se miste  puternic si in aceasta directie, iar din septembrie anul trecut, in apropiere de Cluj s-a deschis un spital privat de recuperare medicala, la standarde internationale.

Polaris Medical se afla in comuna Baciu, langa oras, fiind inconjurat de un cadru natural, linistit, propice recuperarii. Spatiul exterior este foarte generos (peste 100 000 mp), cu trasee de mers (special concepute penrtu recuperarea medicala), livada si helesteu.

Citeste tot articolul pe ILoveCluj.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.