0264 933

 
 

Nu urâţi pauzele! Avem nevoie de ele. Cu toţii.

Știu că într-o meserie ca cea de IT-st nu prea sunt nici lăudate și nici bine văzute pauzele. Le urăm la nivel mental și dacă o persoană spune „Am nevoie de o pauză!” o punem automat la zidul infamiei. O considerăm slabă. Ni se pare că, dacă „se cere afară”, persoana aceasta nu e demnă de „trupă” sau colectivul nostru.

Am dezvoltat, ca generație, o frică inexplicabilă de a cere o pauză. Poate că fiecare visează la „ce aş face dacă aş avea un concediu”, „unde m-aș duce dacă aș avea câteva zile libere, de relaxare”, deși e în plin proiect și la birou e „teroare”, luptându-se cu deadline-urile aproape imposibil de respectat.

Pericolul e și mai iminent la juniori. Cei care, noi veniți într-o firmă, sunt gata să facă „orice” și să lucreze „oricât” ca să își impresionee colegii, șefii, rudele. Oricine își dorește să audă despre el magicele cuvinte „Ăsta nu ia pauză, e pe val!”. Iar asta e valabilă mai ales la acest moment în carieră. Tot acum, pericolul e cel mai mare. Pericolul de a … crapă. De a claca. Mental și fizic.

Citeste tot pe valentinvesa.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.