0264 933

 
 

Fii sanatos - Geriatria printre principalele probleme ale lumii

Debuteaza astazi, 18 aprilie, un nou proiect al Radio Cluj. In fiecare zi de luni vom face cate un pas catre o viata sanatoasa. Medicii care sunt parte din proiect nu descriu boli, ci ofera solutii pentru o viata fara suferinta.

Un articol realizat de dr. Bogdan Neacsu, medic specialist in Geriatrie si Gerontologie, la Spitalul de Recuperare Polaris Medical.

O caracteristica a ultimelor decenii usor evidentiabila este cresterea numerica a populatiei varstnice prin mai multe mecanisme – scaderea natalitatii, evolutia medicinii si cresterea sperantei de viata – rezultand o imbatranire demografica mult mai evidenta in tarile dezvoltate economic si, de asemenea, in Romania, la noi plusata de exodul tinerilor in afara.

Astfel, necesitatea aparitiei si dezvotarii Geriatriei este tot mai mare, insa desi suntem o tara “cu traditie” legata de Geriatrie, suntem la inceput de drum cu organizarea acestei specialitati.

Citeste tot articolul pe radiocluj.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.