0264 933

 
 

Familia Socea pregateste 20 de milioane de euro pentru investitii in spitalul din Cluj

Tudor Socea, fondator al spi­ta­lului de recuperare me­dicala Polaris Medical des­chis in august 2015 in Cluj, spune ca exista un plan de investitii de peste 20 de milioane de euro pen­tru dezvoltarea busi­nes­sului in urmatorii cinci ani.

„Ne gandim la un cen­tru de ingrijire pentru varst­nici, construit in apro­pierea spitalului (…). Avem in vedere in ur­matorii ani si investitii intr-un centru de dez­vol­tare si cercetare, precum si in alte module com­ple­mentare cu recuperarea medi­cala, iar din 2017 vom incepe lucrarile la un nou corp de cladire unde se vor acoperi serviciile de recuperare pedia­trica“, a spus pentru ZF Tudor Socea. De altfel, Polaris Medical a demarat deja un proiect de extindere a bazei de tratament unde pacientii beneficiaza de servicii precum gimnastica medi­cala, electroterapie sau hidroterapie pentru a se recupera si care in prezent a ajuns la capacitate maxima.

Polaris Medical a spitalizat, de la deschidere si pana in prezent, mai mult de 550 de pacienti, iar pana la finalul acestui an Tudor Socea sustine ca unitatea va atinge pragul de 3,5 miloane de euro cifra de afaceri.

Citeste tot articolul pe zf.ro

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.