0264 933

 
 

Sanatatea mentală în pandemie

03.06.2021

Studiile realizate în ultimele luni arată că stresul din această perioadă a dus la creșteri semnificative ale nivelurilor de anxietate, depresie, probleme de somn, consum de substanțe, mâncatul excesiv sau utilizarea excesivă a internetului.

Aspectele psihologice ar trebui abordate din timp și bugetate în cursul acțiunii, astfel încât să poată fi luate măsuri pentru a reduce costurile psihologice ale pandemiei, izolarea percepută și pentru a aborda incertitudinile care pot da naștere la anxietate și depresie.

Abordarea aspectelor psihologice are efecte nu numai pe termen scurt, motivând aderarea la măsurile pandemiei, dar și pe termen lung, printr-o incidență mai scăzută a stresului post-traumatic, anxietatii, depresiei, abuzului de substanțe etc.

Echipa de psihologi a clinicii Polaris Medical vă poate ajuta să treceți cu bine peste problemele de anxietate, depresie, probleme de somn ș.a.

Logoped Luminita Maria Marginean
Specialitate
Logopedie, Psihologie

Comentarii

Adauga comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web si adresele de e-mail se transforma automat in linkuri.
  • Liniile si paragrafele sunt rupte automat.

Polaris Medical cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate, utilizatori ai website-ului www.polarismedical.ro. Afla mai multe despre Politica de confidentialitate a datelor si drepturile tale ca si utilizator polarismedical.ro

Polaris Medical foloseste cookie-uri pentru personalizarea continutului oferit. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.